tisdag, februari 03, 2009

Födelsedag

FelixPelix fyller år på fredag.
Lillkillen blir 4 år och det är eg inte förrän man är så gammal (åtminstone mina barn) som man verkligen förstår att man fyller år och vad en födelsedag innebär. Att man faktiskt får presenter som bara är ens egna, att man kan önska sig något, att man har kalas och bjuder in kompisar.

Felix har pratat om sin födelsedag i måååååånader och berättar titt som tätt om allt han önskar sig och vilka han ska bjuda på sitt kalas.

Det enda trixet är att det skiftar väldigt mycket, både vem han ska bjuda in och vad han önskar sig. Att då försöka bjuda in några kompisar till kalas är lite knepigt eftersom det nästa dag kan vara helt fel personer. Den enda som har varit bestående på hans inbjudningslista är .... Dennis.

Tror ni att Dennis kommer? (alltså, Dennis är vår hund som bor hos Moster Kerstin i Umeå ifall att ni inte vet ) Flera gånger om dagen så pratar Felix om vad han ska ge/göra/leka med Dennis då han fyller år.

Självklart är Dennis mer än välkommen att fira lillHusse men jag tror att chanserna är väldigt små att han dyker upp.

1 kommentar:

  1. Grattis på 4 årsdagen Felix, hoppas du får en rolig dag idag och massor av presenter och tårta.

    kramar och pussar får du också av farmor och farfar på din dag, synd att vi inte kan vara med idag för det är ju något speciellt att bli en stor kille på 4 fingrar.

    SvaraRadera

Jag vill säga: