måndag, april 20, 2009

Back in the hoods

Resan hem gick bara bra.
2 av 3 sov nästan hela vägen.
Bara speedygonzalez-Maja höll hov.
Men det var inte så farligt.

C gjorde det bra som fick sitta på raden framför oss, inte direkt över gången som hon brukar. Märks att hon har varit med förr.

Maja vägrar att förstå att det inte är vinterkalla Umeå eller blåsiga Stockholm som vi nu är i. Nädå, hon SKA ha sin fleecefodrade pippijacka, vantar, och mössa när hon är ute. Det är plus 20 grader... Vi var en sväng förbi Isermanns och Ralf skämtade med Maja om hennes kläder. Han erbjöd henne att låna Valentins fleecemössa. Maja tackade gladeligen ja och gick ut. Minst en halvtimme hade hon på mössan på huvudet.

Ralf tror att hon har blivit skadad av att vi har dragit med henne till snöiga Umeå och att hennes naturliga instinkt är rubbad så att hon antagligen kommer att ha fel sorts kläder för all framtid... haha naja, vi får väl se!

Annars så har vi hunnit med att inspektera det nu tomma huset och hur vår prunkande trädgård ser ut. Ska bli spännade att flytta in! Barnen, framför allt Cornelia är väldigt nyfiken. De har bara sett huset från bilen så de vet eg inte vad som finns innanför dörren.

Imorgon är det dags för mig och C att gå till skolläkaren. Man måste gå till läkare innan man skrivs in på skolan (vilket sker på torsdag), för att få ett stort OK i rumpan.
Tvivlar att han/hon kommer att ha nått att invända men man vet aldrig.

Nu kallar dock sängen.
Imorgon kommer det nog lite bilder.

Puss!

1 kommentar:

  1. Härligt att höra att ni är hemma igen och att huset känns spännande. Underbart med en färdig trädgård som bara finns!
    Kram M

    SvaraRadera

Jag vill säga: