lördag, februari 20, 2010

Samling vid pumpen




I natt var det bara Cornelia som var hemma medan Felix sov hos Natalie (premiär hos kompis som inte råkar heta Isermann i efternamn) och Maja tog en natt till hos Valentin.

Vi hade en trevlig kväll med vår stora tjej på en chinarestaurang i närheten. Cornelia tyckte det var spännande att äta med pinnar och blev överlycklig när hon fick ett eget par av restaurangägaren. När vi senare kom hem så spelade vi ett parti Chinaschack där jag vann storstilat. (har ju varit hos Mamma och Pappa och tjuvtränat) Väldigt mysigt att få rå om Cornelia. Det är så många tankar och fundering som hon har och kul är det då att kunna ge henne hela uppmärksamheten.

I kväll har alla kommit hem igen och vi är här alla fem. Första gången sen i söndags att vi alla är hemma samtidigt. I morgon försvinner Micke för att resa till Sydafrika så det är inte så länge som vi är fulltaliga.

Men det är imorgon det, nu är nu.

Ha en trevlig kväll!

(Melodifestivalrösta på låten med Gärdestadstexten från mig. Den lät lite trevlig i allafall. Darin skulle jag vilja höra live, 40 sec på Aftonbladet var inte så spännande)

1 kommentar:

  1. När man har många barn är det verkligen LYX att få rå om ett i taget!!!

    SvaraRadera

Jag vill säga: