torsdag, februari 18, 2010

Reseplaner

Tro det eller ej men Cornelia kom hem igår kväll.
Rena kramkalaset bröt ut här!

Jag och Nicole tog oss i väg på bio i tisdags.
Vi såg " Same, same but different" där en av skådisarna var David Kross från filmen "Högläsaren".
Halvbra tyskfilm som är baserad på en sann historia. Handlingen utspelas mest i Kambodja och det gjorde mig så sugen att åka iväg åt det hållet igen.

Vi har haft som mål att ta oss iväg till Thailand under 2010 men det är inte riktigt aktuellt längre. Det blir istället ett par varv till Sverige. Vi får hoppas att det blir lika fint väder som de senaste gånger som vi har varit där på sommaren. (men det är nog att hoppas för mycket, så ruskigt bra som vi har lyckats pricka in 2008 och 2009 går inte att få igen). Cornelias skola sätter käppar för att kunna vara så väldigt flexibla men hon har pingstledigt 25 maj-5 juni och sen så börjar sommarlovet den 2 augusti.

Att Norwegian börjar att köra till München igen gör att det inte heller är så kostsamt. Det är ju otroligt att kunna åka alla fem för 3600 kr. Visst tillkommer avgift på väskorna men oavsett så blir det billigare än Lufthansas bästa pris (som brukar ligga på 5000 kr för oss fem. Ett jättebra pris men ännu billigare är ännu bättre. När vi flyttade hit så var ett bra flygpris 4000 kr för EN person!) Ryan Air kör ju oxå och det är ju ännu billigare (megabilligt!) men det är en bit till flygplatsen och inte det enklaste med en bunt barn.

Borde nog boka alla biljetter idag för att vara på den säkra sidan. Det är bara det att det känns så definitivt att boka en massa biljetter så här tidigt. Det är långt dit och det hinner att hända massor under tiden.

Jaja, det ger sig.

1 kommentar:

  1. Ryanair verkar ha bliit portade från Skavsta...

    /m

    SvaraRadera

Jag vill säga: