torsdag, september 02, 2010

I won't let the sun go down on me*

Bara för att solen skiner så måste det väl gå att ha shorts på sig? Efter att ha gått en tur till affären med Maja så kan jag berätta att så är inte fallet. Solen skiner för första gången sen i söndags men det är kallt, ohyggligt kallt. Barnen hade verkligen tur med cirkusveckan för veckan före var det tydligen dåligt väder och direkt efter Lilalu slutade så försvann värmen. Det är så skumt att det kan växla från 32 grader till kalla 12 på bara en natt.

Nåja, inte är sommaren slut ännu, det tror jag inte.

Cornelia har varit sjuk sen söndagnatt då hon fick feber och blev mega förkyld. Det har inneburit att vi mest varit inne ( förutom när jag å Maja har smitit iväg och handlat) och pysslat. Å lekt med Lego. Längst där uppe i arbetsrummet/gästrummet har vi tagit upp allt Lego och har byggt och byggt allt som vi har hittat ritningar till.

Det har blivit Batmobil, mr Freeze Freezmobil (!?!) Robins ubåt och Pinvinens dito. Toy story 3 tåget som Maja och Cornelia fick under pingstlovet har nu blivit ordentligt uppbyggt och Woody å gänget har intagit vilda västern ett par gånger.

Just nu håller vi på och bygger upp Sponge Bobs sjukhus å sen är det piraternas tur. Det är enormt roligt att bygga lego med barnen för de är så engagerade och duktiga. När vi var i Vännfors med Wilmer så satt barnen och Micke och OsCar och byggde för glatta livet med vårt gamla lego. OsCar och Micke hade någon sorts tävling om vem som kunde bygga det coolaste rymdskeppet med flest funktioner.

Maja har fått kläm på hur man bygger efter ritning och med lite hjälp så fixar hon lego som är tänkt för betydligt större barn.
Vi är likadana i familjen och säger hela tiden. "bara en bit till..." och vips är klockan alldeles för mycket och vi har missat att få frukost,lunch you name it på rätt tid. Men vad gör väl det, vi har sommarlov och hela dagen på oss att äta frukost! ;)


*I won't let the sun go down on me
Nik Kershaw
1983

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag vill säga: