fredag, mars 06, 2009

Jaha och nu då?

Huset är nu beskådat.
Och.
Jag vet inte.

Huset var fint och det rymmer oss alldeles utmärkt. Alla våra prylar, inkl Mickes synthar och lådan med gamla Starlettidningar får plats.
Barnen skulle få varsitt rum och vi skulle ha en trädgård. Inhängnad. Massor av buskar och träd som gör att det inte blir någon insyn. Och man skulle kunna släppa ut barnen utan att fundera så mycket.

Huset ligger ca 8 minuter till fots från Nicole och Ralf. Skolan ligger i närheten och det skulle innebära att Cornelia och Hannah skulle börja i samma klass.

Om vi skulle flytta dit så innebär det att lämning,upphämtning från Kiga skulle bli bättre, man skulle kunna hjälpas åt. ( i nuläget så lämnar och hämtar jag så gott som alltid)

Prismässigt så är det snäppet mer pengar än vad vi i nuläget betalar men fortfarande inom rimliga gränser. Kruxet är att det är ett hyreshus. Skulle vara bra att kunna köpa ett hus och betala av det. Men det lär inte ske här i Munchen. Det är knepigt att få lån och man ska ha många sköna pengar till handpenning.

Nått annat? Negativt? (Ny Kindergarten för Felix och Maja men då tillsammans med Jakob och Valentin. Det blir längre till min träning, men det finns väl andra ställen) Hm... näe egentligen inte.

Men.
Ändå.

(Vad gör vi om Micke får jobbet som han sökt i Umeå? Ska C verkligen börja i Tysk skola? Hur ska Tina kunna börja jobba? När tusan ska Micke vara hemma? Vänta nu, ska vi verkligen inte tillbaka till Sverige? )

1 kommentar:

  1. Vad komplicerat det blev. Det låter lite för bra för att det ska vara lätt att fatta beslutet att flytta tillbaka Sverige igen...

    SvaraRadera

Jag vill säga: