söndag, augusti 26, 2012

Rakt ner i soporna!

Idag när jag skulle iväg på spinning så tänkte jag vara smart och ta fram mina gamla vadderade spinningbrallor from back in the days i Umeå då jag och Åsa gick regelbundet på spinning. Jag har kört spinning nu snart ett år men då med vanliga träningsbrallor, det är bara av lathet som de gamla brallorna inte har kommit fram.

För att allt skulle gå lite smidigare så tog jag på dem under mina vanliga shorts å så åkte jag iväg.  På gymmet bytte jag tröja och gjorde mig i ordning. En snabbis in på toaletten där jag upptäcker att jag vara alldeles svart  på benen. Hö? vad var det här? Först tänkte jag att det var damm eller smuts efter mitt röjande där hemma under dagen men den tanken slog jag bort på en gång. Det visade sig att det är spinningbrallorna som är i upplösningstillstånd och som inte alls vill vara med längre. Man ska alltså inte låta spinningbrallor ligga i träda i sisådär 13 år utan använda dem liiiite oftare.

Trotsade dock brallorna och använde dem under 60 min passet men sen åkte de rakt ner i soporna.

Tror att jag ska önska mig ett par i födelsedagspresent. :)

Här hemma är det tystare än tyst. I morse så snoozade jag med tanken på att barnen och jag skulle få sova en liten stund till. (eftersom de var så tysta så antog jag att de sov) Micke tänkte jag inte alls på, antog att han jobbade eller något sådant. När jag väl gick upp så fanns det dock inga barn där och ingen make heller. Bara jag så jag låg ett tag till och läste en tidning. När gjorde man det sist en morgon?

I morgon får jag dock inte snooza, klockan ringer 04:20 å då är det bara att stiga upp!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag vill säga: