söndag, april 25, 2010

Ut i vår hage


En av våra tulpaner.

Varmt och skönt har vi det och vi har tillbringat hela dagen utomhus. Mindre och mindre kläder har det blivit och medan vi "stora" hade t-shirt och shorts så har minst två nakenfisar huserat i trädgården.

Eftersom det är söndag och vilodag så har vi haft det trevligt på baksidan av huset. Där kan man jobba på lite i smyg utan att synas och höras. Plantorna på framsidan har alltså inte blivit satta utan det får bli i morgon. Vet inte om grannarna skulle reagera på att vi skulle "jobba" men det är lika bra att skjuta på det. I lägenheten fick vi ett par gånger påbackning på att vi "jobbade" och det är inte roliga konfrontationer. Man får liksom ta det som det är.

Lite planteringar har det dock blivit och det ska bli spännande att se vad som överlever... Det har blivit Passionsblomma (två varianter) . Klematis, Gojibär och Hortensia. Märks det att jag gillar det som klättrar...? Micke har joxat lite med sin älskade gräsmatta så att den inte ska sakna honom så mycket när han är borta. Cornelia har fått ansvaret att sätta på vattenspridaren tre gånger om dan (!) och självklart så ska vi prata med de stackars grässtråna så att de växer så att det knakar. Oroa dig inte Micke, vi ska ta hand om gräset så att det kommer att växa upp som en urskog tills du kommer tillbaka!

Micke har alltså åkt till Stockholm och stannar där tills på torsdag. Själv ska jag jobba och Maja har fått tid hos hudläkaren. Sen ska det till med några förberedelser inför Nicoles 40 års fest som är på lördag. Har någon en bra presentide så tar jag gladeligen emot dem.

Nu är det dags att lägga lite barn!
Ha en bra kväll!

2 kommentarer:

Jag vill säga: