onsdag, april 14, 2010

Blommor och besök.

Det är grått och regnigt hos mig. Lite kallt faktiskt. Men fräscht i luften.
Det blir grönare och grönare för varje dag och vilken dag som helst så slår tulpanerna ut i rabatten. Grannarna till höger (de yngre) har ett träd med massor av vita blommor (hm Mia och Lars, Åsa och Kenneth är det någon av er som var med och disikerade frukt från det trädet i somras? Minns inte vad vi kom fram till att det var). Vita små blommor som likt snö singlar ner till marken. Vackert.

I helgen så konkade vi hem en massa stenar och fixade till en rabatt på framsidan. Förut var det det bara en brun trekant med minimalt lite jord och två mini-mini smultronplantor så det går lixom inte att göra fel. Nu är det en steninhängnad brun trekant med massor av jord och två mini mini smultronplantor. Nu gäller det bara att komma på vad som ska vara där... Ganska så säkert är att ett cykelskjul kommer att hamna där bredvid och då blir det inte så mycket sol...

Tid finns det dock inte för denna syssla även om jag hemskt gärna skulle sätta igång med det. Det får bli till helgen. Det gäller att komma på vad det ska vara för plantor först.

Det dröjer inte så länge innan årets första besökare kommer. Det är Linda och Stefan med barnen som kommer i början av Maj. Sen blir det en sväng till Sverige för oss och strax efter det så dyker Mickes syster Angelica med familj upp. Micke har oxå avslöjat att vi har ett telefonmeddelande från Mias föräldrar och vem vet, kanske kanske de har lagt om sin resa till Saltzburg lite så att de kommer hit. Hoppas kan man alltid. Visst ja, Mickes Morbror Tore kommer oxå en sväng till München och trots att han inte ska bo hos oss så är det givet att det blir en date.

Ska bli kul att ha er här allihopa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag vill säga: