lördag, november 27, 2010

So a schöner Tag*

Idag har har det varit svenska skolan och medan barnen där övade flitigt på luciasånger så åkte jag och Micke hem och fixade och donade sånt som man aldrig hinner med under veckan. Vi hade även förberett en massa skrot som skulle till tippen.(OsCar du anar inte vad din syster slänger saker, du skulle inte tro dina ögon! Men, det är bara skrot, sånt som någon annan kan ha nytta av är det inte, det hamnar någon annanstans;) )

Känns alltid bra att få iväg sånt som bara står och väntar på att bli bortslängt. Vi får helt plötsligt så mycket plats!

Delar av vårt favoritband hade konsert idag och det var lite spännande om vi dels skulle hinna dit efter skolan och dels om det skulle finnas biljetter för sista minuten familjen.

Ruskig tur hade vi för vi hittade parkeringplats på en gång och var en hel halvtimme tidiga till konserten. Trots att det var väldigt mycket folk så fick vi fem biljetter och kunde kliva in i lokalen.

Donikkl är ett bayersk reaggae-pop-rockband som spelar musik så att ingen kan vara stilla. De involverar publiken under nästan varje sång och ofta tar de upp barn och vuxna på scenen. Micke och Felix var redan under låt fem uppe på scenen och fick snygga cowboyhattar på sig. Maja och Cornelia hamnade på scenen under de två sista låtarna och hade Maja fått bestämma så hade hon aldrig gått av scenen.

Trevligt och svängigt har det varit. I slutet av januari så har de en konsert igen och jag tror nog att vi kommer att vara med sjunga med nästa gång oxå.

*So a schöner Tag
Donikkl
2002

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag vill säga: