söndag, februari 14, 2010

Kalasat färdigt.

Valentin har firats ordentligt med disco och lekar.
Vi föräldrar var inte inbjudna så vi fick tre timmar helt själva.

Det var länge sedan sist kan jag berätta.
Tanken var att vi skulle passa på och fira vår 20 årsdag som vi inte hann med i December men det satte öppet tiderna käppar i hjulet för.

Så vi åkte hem och städade.

Haha, romantiskt värre!
Näe, seriöst så var det det bästa som vi kunde ha gjort. Med alla maskerader som har varit(och som fortfarande är, det är karnivaltid i Munchen) så är det väldigt mycket grejor som är framme. Det är alla möjliga utklädeskläder som har varit aktuella. Om det dessutom är en Maja med som byter åsikt titt som tätt så blir det nån extra laddning med kläder och prylar. ( idag var hon först Jasmin, Aladdins prinsessa sen bytte hon till pirat och slutligen bidde hon en snödrottning)

Vi hann få undan en hel del, äta en Mickebakad semla, se ett avsnitt Desperate housewives, innan det var dags att hämta barnen. Hos Nicole bjöds vi på Pizza och dessutom ville inte Cornelia åka hem utan stannade där över natten. Det är Faschinglov hela veckan så det är ju ingen fara med övernattningar. Cornelia har sagt att hon vill stanna där i tre dagar så vi får väl se när hon kommer hem.


Väl hemma slockande Maja och Felix väldigt fort så vi får fortsätta vår romantiska afton tillsammans.

Nu ropar Micke att semlan är klar så det är väl bara till att avbryta!

Kram på er allihopa på alla hjärtans dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag vill säga: